Informatie

Lid worden?

Wanneer je geïnteresseerd bent in bowlen dan hebben we 3 mogelijkheden bij de BVO.

Gewoon uitproberen
Wil je de bowlingsport en het spelen bij de BVO uitproberen, dan kun je je allereerst aanmelden voor een (1) gratis speelavond bij de Vroege of Late league. Neem contact op met de secretaris via secretaris@bvoosterhout.com of kom langs op de Huisleague avond op dinsdag en maak en afspraak met de leaguesecretaris van dienst. De vroege League speelt van 19:15 – 20:45, de Late League speelt van 21:15 – 22:45. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Proeflidmaatschap
Lijkt je bowlen wat, maar wil je het een tijdje uitproberen, dan kun je voor maximaal 2 maanden een Proeflidmaatschap aangaan. Dit Proeflidmaatschap is eenmalig. Na dit Proeflidmaatschap maak je een keuze om wel of niet door te gaan voor een Volledig lidmaatschap. De kosten voor dit lidmaatschap zijn beperkt en worden bij vooruitbetaling voldaan.

Volledig lidmaatschap
Je bent er uit en je wilt spelen bij de BVO. Dat kan! Er zijn diverse smaken waarmee je dit lidmaatschap kunt samenstellen. In het kostenoverzicht kun je de kosten voor je lidmaatschap bepalen. De peildatum is 31-8 en bedragen gelden voor het gehele seizoen. Ruwweg kun je onderscheid maken tussen jeugd en senioren. Je betaalt via de BVO een jaarlijkse contributie aan de NBF en aan de BVO. Als je daarnaast aan de Huisleague (verenigingscompetitie) deelneemt, betaal je nog een maandelijks bedrag gedurende 9 maanden. Deze bedragen worden dmv incasso’s geïnd

Leden werven

Merlijn biedt de BVO de mogelijk-heid om de vrije banen tijdens de huisleague te gebruiken voor de werving van nieuwe leden. Belangstellenden (introducees en/of (potentiële) sponsoren), kunnen tijdens de huisleague avond, kennis maken met bowlen, de huisleague en de BVO door een balletje mee te gooien op de vrije banen! Wanneer jij iemand kent die je graag eens op deze voorwaarden mee wilt laten bowlen kun je dit een week van te voren overleggen met de huisleague secretaris.
Wanneer je op deze manier een nieuw lid voor de BVO aanbrengt die tot het einde van het seizoen huisleague komt spelen, dan heeft de BVO een mooi cadeau voor jou!

Communicatie

De voorzitter (Ben Bruikman) bereik je via voorzitter@bvoosterhout.com,
de secretaris (Peter van Rijthoven) via secretaris@bvoosterhout.com,
de penningmeester (Laurens Bevers) via penningmeester@bvoosterhout.com
en het gehele bestuur inclusief de overige algemene bestuursleden Amanda Bevers en Werner van Ginneken via bestuur@bvoosterhout.com.
Uiteraard gooien ze allemaal een balletje en zijn op de huisleagueavond aanwezig en bereid vragen te beantwoorden.


Sponsoring

Huisleague team
Elke dinsdagavond van september t/m mei wordt er een vroege en late competitie gespeeld. Sponsoring van een Huisleague team geeft u het recht uw naam middels bowlingshirts uit te dragen in Bowling Merlijn. Kosten voor het sponsoren van een huisleagueteam bedragen € 75,00 per seizoen en het verzorgen van de bowlingshirts van 4 teamleden.

Nationale trioleague team
BVO heeft een aantal (jeugd) teams die uitkomen in diverse Nationale Trio League competities. Sponsoring van een van deze teams bestaat uit betaling van de deelnamekosten van een seizoen met 9 speeldagen en verzorgen van bowlingshirts voor het betreffende team. Het team speelt op diverse locaties in de regio Brabant of Nederland afhankelijk van de competitie. Mits de teams een verslag aanleveren, wordt er in de Nieuwsbrief aandacht gegeven aan de teams met vermelding van sponsoring. Voor het komend seizoen wordt gepoogd deze stukjes ook aan de lokale pers aan te bieden. NBF tarieven vind je op: NBF tarieven.

Toernooi sponsor
Als hoofdsponsor verbind je je naam aan het toernooi, het programmaboekje en alle uitingen in de lokale pers en op de NBF-site. Co-sponsoring is optioneel indien reeds een hoofdsponsor is vastgelegd. Kosten voor sponsoring, vanaf € 750,00 per toernooi per keer.

Training

Trainen bij Merlijn door leden van de BVO kan op verschillende manieren:

Trainen voor senioren / jeugd
€ 7,00 per uur, per baan indien een baan beschikbaar is. Het is niet mogelijk om een baan te reserveren. Wanneer er gereserveerd wordt, dan wordt het vaste tarief berekend welke ook geldt voor recreanten. Je kunt ook gebruik maken van trainingskaarten van Merlijn, deze kosten € 75 en hebben een houdbaarheid van 3 maanden. Als je 1x per week traint komt dit neer op ongeveer € 6 per uur.

Trainen voor jeugdleden op zondag
Op zondag tussen 12.00 en 13.00 uur, indien er geen andere activiteiten gepland staan (bijvoorbeeld nationale leagues van de NBF), bij Peter van Rijthoven trainen tegen een speciaal BVO jeugdtrainings-tarief. Je betaalt dan, gedurende het gehele bowlingseizoen, maandelijks € 6,- voor, gemiddeld, 3 trainingsuren per maand. Voorwaarde is dat er voor het gehele seizoen een verplichting wordt aangegaan en dat er een minimale deelname moet zijn om dit tarief te kunnen aanbieden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de penningmeester, waarna bepaald zal worden of er een groepje gevormd kan worden.

BVO Trainer
De BVO heeft een eigen bowlingtrainer: Peter van Rijthoven. Leden kunnen zelf afspraken maken met Peter om te trainen. Peter is bereikbaar via email: pvrijthoven@casema.nl. Het staat leden natuurlijk ook vrij om afspraken te maken met andere trainers.

Baanhuur betalen
Reken de baanhuur zelf met Merlijn af. Alleen indien je gebruik maakt van jeugdtrainen op zondag met de BVO-trainer, betaalt de BVO.

Administratie

Wijzigingen in adresgegevens etc. kunt u doorgeven aan de secretaris van de BVO; secretaris@bvoosterhout.com. U kunt dit ook aanpassen in uw persoonlijk bestand “Mijn NBF” op de website van de NBF (Nederlandse Bowlingfederatie) nbf.bowlen.nl.